Wie is Un Poco Mas?

hr

Stijlvol en hip in een maatje meer

Mooie en leuke mode voor een maatje meer, dat is Un Poco Mas. Wij zijn ervan overtuigd dat elke vrouw er schitterend kan uitzien, ongeacht de kledingmaat. Het is onze missie om ook jouw look en zelfvertrouwen te boosten met een uitgebreide collectie modieuze en vrouwelijke damesmode van maat 44 tot 60.

Bij Un Poco Mas word je hartelijk en warm ontvangen door Annelies Geeraerts en team. Annelies draagt zelf met trots een maatje meer en in 2007 vertaalde ze haar passie voor fashion én de mens in een trendy kledingwinkel. Ze weet als geen ander dat het niet evident is om een gepaste outfit te vinden. Daarom gaat ze elk seizoen op zoek naar een selectie kleding van kwalitatieve en fashionable merken.

Gezellig shoppen

Terwijl de dames rustig rondkijken, gunnen we de shoppingpartners ook wat verwennerij met een drankje in de gezellige zithoek. Un Poco Mas is gemakkelijk bereikbaar. Er is parkeergelegenheid voor de deur mits betaling. Indien je langer dan 2 uur wil parkeren, volg je best parking PAS (ongeveer 150 m van de winkel).

Altijd welkom in onze ruime winkel, zonder enige aankoopverplichting! We helpen je graag verder met persoonlijk en eerlijk advies.

Annelies en Suuzz